Vilka är HissKonsulterna?

HissKonsulterna startades 2012 av Jan Larsson, Kristofer Gyllensvärd och Mattias Högman. Företaget är idag totalt 5 personer och sammanlagt har vi över 100 års erfarenhet från branschen.

Jan Larsson

Janne har arbetat med hissar, rulltrappor och andra typer av lyftanordningar sedan 1986. Han har hunnit jobba som ritare, orderberedare, besiktningsingenjör, försäljningsingenjör, affärsutvecklare och nu som konsult.

Kristofer Gyllensvärd

Kristofer började 1998 som konstruktör och beredare på ett av de större hissföretagen i Sverige. Tjänsten ledde till helhetsansvar för konstruktion/teknisk beredning och säljsupport/försäljning regionalt över hela Sverige. 2008 valde han att lämna entreprenörsbranschen och istället anta utmaningen att bli oberoende konsult.

Mattias Högman

Mattias har arbetat med tillverkning av stålkonstruktioner samt montage av portar, hissar och rulltrappor sedan 1986. Han har hunnit kalla sig konstruktör, portmontör, hissmontör, arbetsledare, regionansvarig, försäljare, och nu hisskonsult.

Oskar Larsson

Oskar började sin karriär som hissmontör. Därefter blev han besiktningsingenjör och genomförde säkerhetsbesiktningar, innan det var dags att inta rollen som hisskonsult.

Andreas Lindström

Andreas gick hiss-skolan i Enköping 2005 och har sedan dess arbetat i hissbranschen som hissmontör, arbetsledare för nymontage och chef för teknisk support, samt som gruppledare och besiktningsingenjör.

Välkommen att kontakta oss.